Adatkezelési irányelvek

Minden információt megkapunk, összegyűjtünk és tárolunk, amelyet beír a weboldalunkra, vagy bármilyen más módon megad nekünk. Ezenkívül összegyűjtjük az internet protokoll (IP) címet, amelyet a számítógép internethez történő csatlakoztatásához használunk; Belépés; email cím; Jelszó; számítógép és csatlakozási információk, valamint vásárlási előzmények. Szoftvereszközökkel mérhetjük és gyűjthetjük a munkamenet-információkat, ideértve az oldalak válaszidejét, az egyes oldalak látogatásának hosszát, az oldal interakcióval kapcsolatos információkat és az oldaltól való távol tallózáshoz használt módszereket. Személyazonosításra alkalmas információkat is gyűjtünk (beleértve a nevet, e-mail címet, jelszót, kommunikációt); fizetési adatok (beleértve a hitelkártya adatait), megjegyzések, visszajelzések, termékismertetők, ajánlások és személyes profil.

Amikor tranzakciót hajt végre weboldalunkon, a folyamat részeként személyes adatokat gyűjtünk, amelyeket Ön megad nekünk, például nevét, címét és e-mail címét. Személyes adatait kizárólag a fent említett konkrét okokból használjuk fel.

Az ilyen nem személyes és személyes adatokat a következő célokra gyűjtjük:
A Szolgáltatások nyújtása és működtetése;
Felhasználóink ​​folyamatos ügyfélszolgálat és technikai támogatás biztosítása;
Hogy általános vagy személyre szabott szolgáltatással kapcsolatos értesítésekkel és promóciós üzenetekkel kapcsolatba léphessünk Látogatóinkkal és Felhasználóinkkal;
Összevont statisztikai adatok és egyéb összesített és / vagy kikövetkeztetett nem személyes információk létrehozása, amelyeket mi vagy üzleti partnereink felhasználhatnak a szolgáltatásaink nyújtására és fejlesztésére;
Az alkalmazandó törvények és rendeletek betartása.

A weblap címe: https://mileszelha.wixsite.com/mysite

Tárhely szolgáltató neve: WIX.COM.

Tárhely szolgáltató címe: WIX.COM LTD. Company Address, 40 NAMAL TEL AVIV ST. TEL AVIV 6701101.

Tárhely szolgáltató webes címe: http://wix.com/

Company Phone, 97235454900

Az oldalon megadott adatokat a Wix LTD. tárolja

Oldalunkat a Wix.com platform üzemelteti. A Wix.com biztosítja az online platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat eladhassuk Önnek. Adatait tárolhatja a Wix.com adattárolója, adatbázisai és az általános Wix.com alkalmazások. Adatait biztonságos szervereken tárolják tűzfal mögött.

A Wix.com által kínált és a oldalunk által használt összes közvetlen fizetési átjáró megfelel a PCI-DSS által a PCI Biztonsági Szabványügyi Tanács által irányított szabványoknak, amely olyan márkák közös erőfeszítése, mint a Visa, a MasterCard, az American Express és a Discover. A PCI-DSS követelmények elősegítik a hitelkártya-információk biztonságos kezelését üzletünkben és szolgáltatóiban.

Felvehetjük Önnel a kapcsolatot a fiókjával kapcsolatban, a fiókkal kapcsolatos problémák elhárításához, a vita rendezéséhez, a díjak vagy pénzek beszedéséhez, a vélemények felméréséhez felmérések vagy kérdőívek segítségével, a cégünkről történő frissítések küldéséhez, vagy egyéb módon hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot a felhasználói megállapodásunk, az alkalmazandó nemzeti törvények és az Önnel esetlegesen kötött megállapodások érvényesítése érdekében. Ebből a célból felvehetjük Önnel a kapcsolatot e-mailben, telefonon, SMS-ben és postai úton.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk ezt az adatvédelmi irányelvet, ezért kérjük, gyakran nézzék át. A változtatások és pontosítások azonnal hatályba lépnek a weboldalon történő közzétételüket követően. Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre ebben az irányelvben, akkor itt értesítjük a frissítésről, hogy Ön tisztában legyen azzal, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használunk fel, és ha vannak ilyen körülmények között, akkor használjuk és / vagy közzétesszük azt.